Info

De ce sa alegeti Scoala de soferi Brasov - Gabix

Scoala de soferi categoria B

Scoala de soferi Brasov Gabix vine in intampinarea celor care doresc sa obtina permisul de conducere pentru Categoria B cu servicii de cea mai buna calitate. Dispunem de autoturisme moderne si de personal specializat, cu o experienta bogata in domeniu. Scopul nostru este sa instruim si sa formam viitori conducatori auto, oferind tot sprijinul pentru invatarea si aprofundarea cat mai temeinica a tuturor cunostintelor necesare pentru obtinerea permisului de conducere.

 

Te invatam sa conduci ecologic

Pentru ca dorim sa construim o fundatie solida de cunostinte si sa pregatim viitori soferi care sa conduca in conditii de maxima siguranta, profesorii scolii de soferi Gabix va vor invata conducerea ecologica, mai exact cum sa diminuati costurile in exploatarea autoturismului dumneavoastra. De asemenea, va punem la dispozitie pe site Noul Cod Rutier Si Noul Regulament Rutier, structurate pe capitole, cu posibilitate de cautare complexa pentru facilitarea parcurgerii acestora de catre cursanti.

Pregatim impreuna dosarul de inscriere

Scoala de Soferi Brasov GABIX vine in intampinarea dumneavoastra cu o echipa de profesionisti care va asigura tot suportul necesar pentru intocmirea dosarului de inscriere. Toate documentele necesare cerute de organele de politie le puteti obtine sub indrumarea noastra. Totodata, pentru a ne asigura ca elevii nostri sunt pregatiti sa se prezinte la examen, toti cursantii sunt verificati de catre profesorii si instructorii nostri inaintea sustinerii examenului final.

 

Sistem de testare online

Pe baza Legislatiei Rutiere in vigoare, am creat un sistem de chestionare online pentru categoria B, special conceput pentru a va familiariza cu noul sistem de testare pe calculator. In urma inscrierii la Scoala de Soferi Brasov GABIX, puteti accesa sistemul nostru de chestionare online, asemanator cu cel oficial de testare, pe baza unei parole care va este furnizata la inscriere. Contul astfel creat este valabil pana la finalizarea cursurilor si va ofera sansa sa va verificati continuu nivelul de cunostinte acumulate. Astfel, veti sti exact unde sunt punctele dumneavoastra tari si unde sunt cele slabe. Baza de date va fi permanent la dispozitia dumneavoastra.

 

Sala de legislatie moderna

Intr-un cadru modern si confortabil, dotat cu mijloace didactice de ultima generatie, sub indrumarea atenta a profesorilor nostri, veti reusi sa deprindeti cunostintele teoretice necesare oricarui conducator auto. Scoala de Soferi Gabix Brasov va ofera ore de legislatie rutiera in cadrul carora va pune la dispozitie cele mai moderne mijloace: calculatoare, planşe, trusă auto, televizor LCD etc.

Conditii excelente la preturi atractive

De ce sa alegi Scoala de Soferi Brasov Gabix?
Pentru ca la noi vei gasi mereu o echipa de profesionisti, care lucreaza continuu pentru a satisface cerintele si celor mai exigenti cursanti.
Pentru ca iti oferim suportul necesar nu doar pentru a obtine permisul de conducere, ci pentru a deveni un sofer model.
Pentru ca experienta acumulata de-a lungul timpului reprezinta garantia unei pregatiri temeinice.
Pentru ca preturile noastre sunt accesibile si venim mereu cu oferte tentante!

Inscriere on-line

Pentru ca stim ca sunteti ocupat, la serviciu, acasa sau la scoala, va scutim de un drum suplimentar si va punem la dispozitie formularul de inscriere on-line. In cel mai scurt timp, operatorii nostri va vor contacta (prin e-mail sau telefonic) pentru a va pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie si, evident, pentru a programa o intalnire cu dumneavoastra!.

Optimizam in mod continuu variantele de 'learning'

Va oferim posibilitatea de a dovedi parintilor, sotului, sotiei, prietenilor, sefilor, dar si instructorului dvs. nivelul de cunostinte acumulate. Dar, in primul rand, va puteti autoevalua, astfel incat veti sti exact cand sunteti apt sa va prezentati la examenul organizat pentru dobandirea permisului de conducere. Acesta este un mod eficient de a scurta perioada de instruire si reducere a costurilor.

1.890 Lei - Cat. B

Inscrie-te acum la scoala de soferi Gabix

La noi, cu doar 1.890 lei poti deveni un sofer bine instruit, pregatit de drum in orice moment!

Profita de oferta!